Over ons

Welkom op onze site. Ik zal mijn eigen even voor stellen, mijn naam is Martin. Ik ben ongeveer vanaf mijn 13 de jaar bezig met vogels dus ongeveer 43 jaar nu. Na eerst gekweekt te hebben met zoals de vroegere naam was wildzang nu dus Europese cultuurvogels en vruchten en insekten eters. Waarmee ik ieder jaar dik in de prijzen viel, heb ik mijn eigen toegelegd op de kweek van roofvogels. Dit doe ik nu vanaf 2006 en kweek er ook bijzonder goed mee, dit mede oorzaak omdat ik mijn eigen heb toegelegd op de voeding per soort dus niet alleen kuikens.


Mede door het vragen van vrienden en dergelijke heb ik besloten om ook zelf in de voeding ervan en artikelen te gaan handelen. Dit gaat meestal op bestelling. Hieronder vallen muizen ratten hamsters duiven en kwartels en nog meer soorten en natuurlijk ook kuikens. Vraag mij en ik ga op zoek naar soorten die ik misschien niet heb van voeder dieren.


Ikzelf kweek met de kerkuil- Europese torenvalk- Harris of anders genoemd woestijnbuizerd verder nog roodpootbosuil- konijnuil Sakervalk.


Overige informatie

KVK nummer: 64046052
BTW nummer NL055101070B01
Zakelijke rekening: NL82 RABO 0306051524